Blovstrød SkyttEforening

Foreningens formål

Foreningens formål er at tilbyde riffelskydning i alle discipliner, der anerkendes af DGI Skydning og Dansk Skytteunion.

Foreningen har en ungdomsafdeling og en seniorafdeling.

Ungdomsafdelingen har en vejledende mindstealder på 10 år.

Vil du prøve at skyde?

Prøveskydning

Man har mulighed for at prøve 2 skydninger af 25 skud, før man skal indmeldes for at imødekomme lovgivningen på området. Der betales for ammunitionen til prøveskydningerne, typisk 20 kr. for 25 skud. Ingen registrering er nødvendigt, kig bare forbi.

• Mandag kl. 18.00 – 20.00 for børn og unge
  • Torsdag kl. 19.30 – 21.00 for voksne

Blovstrød Skytteforening ligger i kælderen på Blovstrød skole, Kærvej 10, 3450 Blovstrød. Indgang fra Skolevej, ned af kældertrappen overfor fodboldbanen.

Vinterperiode

I vinterperioden, september til maj, trænes indendørs på 15m skydebaner med cal. .22 salonrifler på Blovstrød Skole.

Træning finder sted i klubbens lokaler med tilstødende skydebaner i kælderen på Blovstrød skole. Indgang fra Skolevej, ned af kældertrappen overfor fodboldbanen.

Ungdomsafdelingen træner mandage kl. 18.00 – 20.00.

Seniorafdelingen træner torsdage kl. 19.30 – 21.00.

Man skal være fyldt 18 år for at træne om torsdagen.

Sommerperiode

I sommerperioden, maj til september, trænes på 50m skydebaner med cal. .22 på Hanebjerg Skyttecenter, Hanebjergvej 6, 3400 Hillerød.

Der er desuden mulighed for at skyde 200m og 300m.

I sommerperioden trænes der tirsdage kl. 18.00 – 20.00.

Der trænes ikke i juli måned.

kalender

Der er mulighed for at deltage i ranglisteskydninger, der arrangeres af DGI Skydning i løbet af sæsonen, både udendørs og indendørs. I indendørssæsonen arrangeres typisk 8 ranglisteskydninger og i udendørssæsonen typisk 8 ranglisteskydninger.

For at deltage i ranglisteskydninger skal man have oparbejdet en fortrolighed og rutine i omgang med våben. Dette opnås typisk efter nogle måneders træning. Deltagelse er frivillig, og der stilles ikke krav til præstation.

TILMeld dig

Tilmeld dig Blovstrød Skytteforening ved at udfylde indmeldelsesblanket.